Taste of Heaven | Vitaliteit

Wil je de meeste vitaliteit uit het leven halen… probeer meer echt, heel voedsel te eten.

Hoe het eten van heel en gezond voedsel uw energie en vitaliteit kan verbeteren 

Wat is heel voedsel? Het is niet alleen een populaire biologische supermarkt. Het is echt voedsel met één ingrediënt dat onbewerkt is en vrij is van chemische toevoegingen. Geheel voedsel kan biologisch, pesticidenvrij en lokaal geteeld zijn, maar dat hoeft niet. De definitie van onbewerkt voedsel betekent simpelweg elk voedsel in zijn natuurlijke staat. Volle voedingsmiddelen zijn rijk aan voedingsstoffen en het heeft talloze voordelen om er meer van in uw dieet op te nemen, waaronder het verbeteren van uw energie en vitaliteit. 

Echt, heel, gezond voedsel kan uw energie en vitaliteit op verschillende manieren helpen verbeteren.

 • Minder kans op ziekte – Diëten op basis van echt, volledig, onverwerkt voedsel worden in verband gebracht met lagere percentages van vele soorten kanker, diabetes type 2, hartaandoeningen en metabole syndromen.
 • Nutriëntensynergie – Een van de belangrijkste voordelen van onbewerkte voedingsmiddelen is dat ze een breed scala aan voedingsstoffen bieden die op verschillende manieren samenwerken en natuurlijke synergieën en gezondheidsvoordelen opleveren die moeilijk te repliceren zijn in supplementen. 
 • Lagere bloedsuikerspiegel – Studies hebben aangetoond dat een dieet dat rijk is aan onverwerkte plantaardige en dierlijke voedingsmiddelen, kan helpen de bloedsuikerspiegel te verlagen voor mensen met een risico op diabetes. In een bepaald onderzoek ervoeren de deelnemers een verlaging van de bloedsuikerspiegel met 26% door een dieet te volgen met onbewerkt vlees, vis, fruit, groenten, eieren en noten.
 • Beter voor uw bankrekening – U hoeft niet bij dure supermarkten te winkelen om echt, heel voedsel te vinden; vers voedsel is overal verkrijgbaar waar u winkelt. En hoewel de kosten van het kopen van een hele voedselwinkel aanvankelijk meer kunnen kosten, zijn de kosten en stress van het omgaan met chronische gezondheidsproblemen in de loop van de tijd veel meer.
 • Rijk aan antioxidanten – Antioxidanten spelen een sleutelrol bij het bestrijden van vrije radicalen, dit zijn moleculen die cellen kunnen beschadigen en uw gezondheid kunnen schaden. Antioxidanten komen het meest voor in fruit, groenten, volle granen, peulvruchten en noten. 
 • Darmdiversiteit – Ze zeggen dat variatie het kruid van het leven is, dus probeer een breed scala aan nieuwe, hele voedingsmiddelen. Als er een diversiteit aan microben in uw darmen is, is uw immuunsysteem sterker en stabieler. Een gevarieerd en interessanter dieet kan een grote motivatie zijn om een ​​gezonde levensstijl te behouden door een breed scala aan vitamines en voedingsstoffen aan te bieden.
 • Andere voordelen – Naast de bovenstaande voordelen bevatten hele voedingsmiddelen veel vezels en gezonde vetten en zijn ze goed voor je huid, je darmen en je gebit. De voordelen zijn werkelijk eindeloos. 

Als u klaar bent om uw energie en vitaliteit te verbeteren, kan Taste of Heaven u helpen de eerste stap te zetten. Wij geloven dat een vitaal, gezond en gelukkig leven van binnenuit begint, en daarom draait ons menu om een grote verscheidenheid aan echt, heel voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen.

Bezoek ons vandaag nog of bestel online om het verschil te ervaren!

Andere manieren om uw energie en vitaliteit te verbeteren:

 • Oefen aandachtig ademen
 • Oefening
 • Zorg voor voldoende rust
 • Maak tijd voor hobby’s
 • Drink veel water

Bronnen

Healthline.com

Webmd.com

Thrivewellnesscentre.com