Over ons

Taste of Heaven
Taste of Heaven

Ons verhaal

Bij Taste of Heaven geloven we dat voeding niet alleen een fysieke noodzaak is, maar een krachtige bron van welzijn, vreugde en vernieuwing. Onze reis begon met een eenvoudige observatie: in onze snelle, on-the-go cultuur was er een groeiende behoefte aan voedsel met een hogere vibratie – voeding die niet alleen het lichaam voedt, maar ook de geest en ziel versterkt.

Wij zijn meer dan alleen een plek om te eten; we zijn een container voor gezondheid, heelheid, creativiteit, verbinding en vreugde. Onze visie is gebaseerd op de overtuiging dat voedsel de kracht heeft om opbeurend, levendig, herstellend en liefdevol te zijn. Het is een uitnodiging om lichaam, geest en ziel te versterken, om uw drukke leven te voeden op de schoonste manier mogelijk.

Wie zijn we?
Wie zijn we?

Onze missie

Bij Taste of Heaven streven we ernaar om voeding te bieden die niet alleen voedzaam is, maar ook een bron van inspiratie en vitaliteit. Ons menu is zorgvuldig samengesteld om te voorzien in de behoeften van degenen die een hectische levensstijl leiden, zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak.

Elk gerecht dat onze keuken verlaat, draagt de essentie van ons streven naar een hogere levenskwaliteit. We geloven in het creëren van een ervaring die verder gaat dan alleen het vullen van maag; het is een culinaire reis die voedt, verrukt en verjongt.

Taste of Heaven is niet zomaar een eetgelegenheid, het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar een gezond en vervuld leven. Sluit je aan bij ons terwijl we samen ontdekken hoe voeding een sleutel kan zijn tot een smakelijke reis van gezondheid, vreugde en vernieuwing.

Ontdek de schoonste manier om gevoed te worden. Welkom bij Taste of Heaven, waar elke hap een vleugje hemelse smaak brengt.

Taste of Heaven
Taste of Heaven

Onze oprichter

Ülker Akgüç heeft altijd een passie gehad voor echt, gezond eten. Ze gelooft dat onze vitaliteit, ons energieniveau voor succes en hoe we bijdragen aan de wereld begint met de gezondheid van ons lichaam door onze voedselkeuzes. Vanuit een plek van dienstverlening om anderen te verheffen door zich op hun best te voelen en het beste uit hun leven te halen, wijdde ze haar leven aan het introduceren van Taste of Heaven.

Onze cultuur

Goede vibes worden opzettelijk geleverd door onze medewerkers die vanuit hun hart dienen … om uw dag en de wereld een betere plek te maken.

BEST INTERIORS

Goed interieur moet passen bij uw huisstijl & branding, maar ook bij uw menukaart en gerechten.

BEST INGREDIENTS

Ons voedzame eten en drinken herstelt de innerlijke en uiterlijke vitaliteit.

MUSIC

Genieten van een maaltijd tijdens een klein melodieus kabaal kan een geweldig onderdeel zijn van uit eten gaan.

FAMOUS GUESTS

We hebben misschien verschillende missies en visioenen, maar één ding hebben we allemaal gemeen ... Heerlijk eten!